Föremål för flyttKollinStamUncategorized

Duktiga flyttgubbar kan hjälpa dig även vid en mindre flytt

Posted

Ska du inom kort utföra en mindre flytt och känner att du egentligen inte behöver ta hjälp av en kompetent flyttfirma? Du skulle bli förvånad om du kände till alla fördelar med att ändå anlita duktiga flyttgubbar, även om det bara rör sig om en mindre flytt. Personalen på flyttfirman kommer nämligen att hantera dina föremål med omsorg, oavsett hur stor eller liten flytten är. De kommer även kunna lindra din oro genom att du vet att ditt bohag är i goda händer.

Du behöver inte ens bry dig om att packa ner dina föremål – detta kan du överlåta till din flyttfirma på samma sätt som de sköter logistiken kring på- och avlastning av bohaget. De har även den rätta utrustningen och kan förmodligen ge dig tips på var du kan förvara eventuella överblivna föremål. Flyttgubbarna har detta som yrke och gör inget annat än att flytta bohag. Här får du en lite djupare insikt i varför du bör låta en proffsig flyttfirma hjälpa dig oavsett hur småskalig din flytt må vara.

De har utrustning som du saknar

Du äger förmodligen inte den utrustning som krävs för att på bästa sätt flytta tunga möbler. En flyttfirma har flyttgubbar som kan lyfta tunga föremål, ramper, material som skyddar möbler och andra tillhörigheter etc. Eftersom du sannolikt inte har all denna utrustning, om ens någon del av den, skulle du behöva köpa denna och be dina vänner om hjälp med flytten om du skulle utföra den på egen hand. När du anlitar en flyttfirma tar dess personal hand om dina föremål på ett säkert sätt, då de har den arbetskraft, den utrustning och den kunskap som krävs för att flytta ditt bohag på rätt sätt.

De ger kundsupport och lämnar prisförslag på förhand

Till skillnad från när du står i kön till kassan i mataffären eller väntar på notan på en restaurang, vet du exakt hur mycket din flytt beräknas kosta. Du får dessutom support under hela resans gång. Din flyttfirma säkerställer att du får en prisuppgift på förhand, efter att de har beräknat hur ditt behov av flytthjälp ser ut – d.v.s. hur många flyttgubbar och hur stor lastbil du behöver, samt hur långt du ska flytta. Du behöver inte fundera kring vad du har att förvänta dig på flyttdagen, utan personalen kommer kunna besvara dina frågor och stilla din oro.