BettingBettingbonusar

Bettingsidor erbjuder olika bettingbonusar 

Posted

När du först skapar ett konto på en bettingsida som https://casinomedbankid.se/ kan du på många sajter plocka hem någon slags bettingbonus. Bettingbonusar är ingenting du måste acceptera men kan ha stora fördelar. Du kan bland annat få mer pengar som du kan spela för, vilket leder till en minskad risk till att du förlorar dina egna pengar. Du kan använda bonusarna för att testa en produkt, testa dig fram utan att spendera några pengar du själv satt in på bettingsidan. 

Olika slags bettingbonusar 

Olika bettingsidor kan erbjuda olika bettingbonusar. Vissa väljer att ge ut en summa som är procentuell utifrån din allra första insättning. Andra bettingsidor kan erbjuda riskfria spel eller i vissa fall förhöjda odds. Vilka bettingbonusar som är bäst är svårt att svara på, eftersom det till stor del beror på vad du är ute efter. 

Välkomstbonus 

Att få en välkomstbonus från en bettingsida när du först skapar ett konto är den absolut vanligaste bettingbonusen. Det handlar alltså om att bettingsidan vill locka till sig kunder genom att ge bort en liten gåva i samband med kontoskapandet. Vad välkomstbonusen består av kan variera, exempelvis en dubblering av din insättning eller ett förhöjt odds är vanligt förekommande. 

Förhöjt odds 

En bettingbonus i form av ett förhöjt odds innebär att spelbolaget som ger dig bonusen höjer upp oddsen på ett event eller en match. Du får alltså ett extra högt odds för att kunna vinna mer pengar när du bettar. Ett förhöjt odds är ofta något bettingsidor lockar med för att få nya kunder att skapa nya konton. 

Riskfria spel 

Riskfria spel innebär att du kan spela ett spel med noll risk att förlora pengarna du satsat. Om du spelar ett riskfritt spel kan du alltså inte förlora några pengar, oavsett hur mycket eller lite pengar du satsat. Om du förlorar betalar spelbolaget tillbaka alla pengar du satsat på spelet, vilket innebär att du kan spela riskfritt. Kom dock ihåg att alltid läsa igenom hur bettingsidan du spelar på hanterar bonusar, då samma begrepp kan innebära olika saker för olika spelbolag. Läs det finstilta för att inte riskera att missuppfatta vad som gäller och slösa bort en massa pengar. Exempelvis kan vissa förluster från riskfria spel inte betalas tillbaka direkt till spelaren, utan som spelpengar, det vill säga gratisspel. 

Läs igenom villkoren innan du tar del av bettingbonusar 

Eftersom olika spelbolag kan fungera på olika sätt är det viktigt att du alltid läser igenom villkoren för bettingbonusar innan du tar del av dem. Vissa spelbolag kan exempelvis ställa vissa krav på spelaren som måste uppfyllas för att spelaren ska kunna plocka ut några pengar. Se därför till att ha full koll på vad som gäller innan du tar del av några bonusar och potentiellt vinner några pengar som du kanske inte kan ta ut.